РАЗКАЗАНИ МЕДИТАЦИИ

… нищо не може да бъде описано или измислено без преди това да съществува някъде

Спонтанна смяна на пола

Posted on | July 21, 2010 | No Comments

Лекарят се бе разположил в едно ъгълче, където меката мебел предразполагаше пациентите да не се чувстват толкова пациенти. Понякога се налагаше да изпълнява ролята на психотерапевт, а изповедите минаваха между другото. Чудеше се какво ще стане, ако иде и вдигне един хубав скандал на енорийския свещеник за това, че не си върши добре работата да изповядва и дава опрощение на хората. Дори да говорехме за евентуална взаимопомощ между тях, последният случай, когато свещеник в района бе оказвал медицинска помощ, бе преди десетки години. Лекарят не би имал нищо против и да съвместява двете професии, но според него това вървеше със значителен дял от църковните имоти.

Срещу него седеше пациентът или може би пациентката. Неговото състояние все още не беше ясно определено и като такова зависеше вероятно от това какъв се чувства. Чувствата му или още не бяха установени или поне му липсваше необходимата за демонстрирането им рутина. Кръстосаните крака бяха обути в мрежести чорапи със завъртян ръб. Грим нямаше,но за сметка на това удължените мигли бяха изразителни.

- Виждам, че сте взели доста решения, защото прекарването на толкова време в дамско облекло не е малка промяна в живота.
- Докторе ето вижте ме как изглеждам. Виждате ли моите движения и маниери. Нима това са маниери на мъж?! Категорично не искам да изглеждам като гей в очите на хората и затова в женски дрехи се чувствам доста по-комфортно.
- Споменахте по телефона, че вече почти не сте мъж. Предполагам коренно сте променили живота си. Не само обличането, но и светогледа, приятелите, нещата, които обичате, или които не обичате. Може би и професията. Обикновено новата професия е в областта на развлекателния бизнес, което е една наистина творческа изява. – докторът реши, че е напипал верния тон да даде кураж пациентката.
- О, тези промени дойдоха от само себе си. Аз вече почти съм жена. Дори може би вече съм пълноценна жена. С всичко, което една жена си има.

Докторът погледна крадешком едрия бюст на пациентката. Досега си мислеше, че е някоя хитроумна илюзия. Тя се усмихна. Явно беше станала достатъчно жена, за да може да го улови накъде гледа.

- Все пак и вие сте помогнали като сте се подложили на хирургическа намеса.
- О, не. Просто всичко стана от само себе си, но мисля, че е естествен процес, защото всички жени в рода ни сме с голям бюст.
- Приемали ли сте някакви препарати.
- Не. Брадата ми спря да расте от само себе си. Космите по тялото опадаха. Истинско облекчение.
- Нещо трябва да е провокирало тези процеси. Вие или нещо отвън.
- Мислила съм по въпроса, но просто няма такова.
- Да сте имали преди това някакви промени в живота? Някакви по-значими събития. Понякога смяната на мястото за живеене може да ни постави в досег с токсични материали.
- Водех спокоен живот. Е, имах едно голямо пътуване. Екскурзия по светя. Посетих доста от древните места на земята. Пирамиди, сакрални комплекси, пещери. Родните места на множество религии и култове. Сега се сещам, че като посетихме мястото, където е създаден Култа към Дъгата, ни говореха как при определени условия мъж може да стане жена и жената мъж, но тогава го смятах за фанатично вярване.
- Какви са условията?
- Кои условия?
- Жена да стане мъж и мъж жена.
- Не знам. Тогава не се интересувах от това.

Лекарят помълча малко.

- Да разбирам ли, че промените ги има и на други места по тялото?
- Има ги.
- Това са само външни промени. На вторичните полови белези. Има разлика между външността и вътрешността.
- Така мислех и аз. Ходих на ултразвуково изследване. Всичко, което трябва да го има, го има.
- В кой смисъл трябва да го има? Мъжкия или женския?
- Женския.

Лекарят се облегна назад. Винаги има някой измамник, който се опитва да излъже застрахователите, или да получи наркотични вещества, или просто да задоволи перверзни нужди.

- Предполагам, че в такъв случай искате да върнете процеса наобратно. Вътрешно и външно. Трябва да ви предупредя, че това са серия от сложни операции, многогодишно приемане на медикаменти, трудности в живота, които могат да ви натоварят психически.
- Аз не искам да връщам процеса на обратно. Доволна съм от него.
- Тогава за какво съм ви нужен аз?
- Трябва ми едно предписание.
Лекарят се усмихна доволен вътрешно. Рано или късно всеки измамник показва какво наистина иска.
- С какво предписание може да съм ви полезен?
- Сигурно е, че съвсем скоро ще имам сексуален живот като нормална жена. Затова ми трябва предписание за противозачатъчни таблетки. Все още не съм готова да имам деца.

Comments

Leave a Reply

  • Получете достъп до допълнителна задълбочена информация на вашия email тук:

    * = required field
  • ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

  • ВРЪЗКИ/Blogroll

  • ------------------------
  • Блог класация
  • ------------------------