РАЗКАЗАНИ МЕДИТАЦИИ

… нищо не може да бъде описано или измислено без преди това да съществува някъде

Агенция За Екстремни Запознанства

Posted on | July 14, 2010 | No Comments

На входната врата на Агенцията За Екстремни Запознанства се позвъни. Служителят прекоси фоайето и отвори собственоръчно. Влезе притеснен човечец притиснал меката си шапка до гърдите. Все едно се извиняваше за създаденото неудобство.

- Заповядайте, заповядайте. Позволете да взема шапката и шлифера ви. Надявам се това кресло да ви е удобно. Нещо за пиене? Кафе? Мляко, захар? Извинете ме за минутка и веднага ще ви обърна цялото си внимание.

Посетителят прие предложената чаша кафе с две ръце и внимателно я постави на масата. Огледа луксозния офис и търпеливо изчака.

- Слушам ви.

- Ами знаете ли, аз видях табелата отвън. За агенцията за запознанства. Мислил съм дълго време, но явно трябваше да изникне пред очите ми, за да се реша. Аз съм самотен човек с малко време и мисля, че мога да се възползвам от услугите ви.

- От коя услуга точно?

- Ами мисля, че услугата е една. — постресна се посетителят. — Намиране на подходяща брачна партньорка.

Служителят се настани удобно. Ето едно предизвикателство. Човек попаднал в офиса по случайност, но и човек, на когото може да се продаде нещо.

- Драги господине, винаги съм смятал, че един проблем може да се реши най-малко по два начина. Ако отделите време да ме изслушате, ще разберете изключителните възможности, които се разкриват пред вас. Да, ние сме агенция за запознанства, но единствена по рода си. Вие предполагам сте утвърден професионалист, с установени навици и начин на живот?

Посетителят кимна утвърдително.

- Това, разбира се, е нещо хубаво, но малко ли са хората, които се оглеждат наоколо и разбират, че там някъде може да има и друг живот. Човешкия живот е нещо подобно на живота на къртицата. Тя прокопава тунел, живее в тунел и тунела е всичко, което вижда. Нейният тунел се пресича за кратко с тунелите на другите къртици и след това отново се разделя. Тя може да се изправи над къртичината и да се опита да се огледа наоколо, но тунелът отдавна е отнел зрението й. По подобен начин всеки човек живее в нещо като тунел. Прави едно и също и не може да си представи, че може да излезе от тунела, да направи живота си различен поне временно.Но ако успее да го направи, пред него се разкрива изцяло нов свят на преживявания, усещания, опит и смисъл на живота.

- Да, но човек може да поиска да направи живота си различен.

- Може да поиска, но дали може да го направи? Дали има знанията, опита, психо-физическата подготовка? Тук на помощ идваме ние. Ролята на Агенцията За Екстремни Запознанства е да помогне на хората, които искат да опитат един доста по-различен живот, да се запознаят с хора, които никога не биха срещнали при нормални условия и среда, която никога не биха вкусили. Ние помагаме при внедряването на човека сред новата обстановка и хора. Нашият опит и възможности напълно могат да задоволят всеки наш клиент. Нашите цени са изключителни за качеството, което предлагаме.

Разпаленият служител отпи глътка вода и продължи.

- Ние предлагаме наистина изключителни възможности. Напоследък особено модно е внедряването на клиенти в шпионски организации. Имаме особено успешен случай на клиент, когото внедрихме в ЦРУ. Това се оказа такова интересно и успешно преживяване за него, че той реши да продължи самостоятелно работата си за тях. Освен емоциите, това подпомага и банковата му сметка. Сега спокойно може да издържа едновременно жена, любовница и яхта.

- Но моето желание е все пак доста далече от тези възможности.

- Само пример, само пример давам. Можем също така да ви осигурим временен нов живот в други тайни организации, религиозни секти и духовни школи. Представяте ли си удоволствието да можете да пеете по всеки град в света облечен само в чаршаф и с остригана глава. Бихте ли могли да направите това при сегашния си начин на живот?! Как биха ви погледнали колегите? Не е само това. Това ваше начинание ще бъде абсолютно конфиденциално и ще можете после да се върнете към нормалния си живот. Ако желаете, разбира се.

- Признавам, че това е необикновено, но как е възможно човек да понесе толко голяма промяна в начина си на живот.

- Именно тук е основното ни предимство. Извършваме обучения, физическа и психическа подготовка, преподаване на нови знания и опитности. Така например, ако искате временно да бъдете внедрен като член на голяма улична банда, ще преминете първоначален курс по стрелба, бой с нож, език и жаргон. специални тренировки за съзнателна загуба разума, която може да спаси живота ви в определени ситуации. Това също е забележително преживяване. Клиентите споделят, че вследствие на постоянния приток на значителни количества адреналин, техния сексуален живот никога е бил толко богат и изпълнен с ярки усещания. Това е наистина един свят като насън. Един ден ви дава година преживяваниа. А пък…

- Извинете, винаги съм се стремял да избягвам насилието.

- Нормално, нормално. Всъщност насилието не може да се избегне, а просто човек го възприема различно. Някой го харесват върху себе си. Имахме случай на клиент, който поиска да бъде внедрен като пациент в психиатрия. Трябва да ви споделя, че този случайбеше перфектно изпипан от нашите сътрудници. Клиентът наистина е мислел, че пие лекарства. Е, не са били лекарства, а медикаменти пресъздаващи страничните им ефекти. Дори е почнал да прави планове за бягство, защото е мислел, че сме го забравили там. Още един много доволен клиент.

- Знаете ли, аз не бих избрал такива запознанства. От много години ми се иска да опитам усещанията на брака.

- Като наш клиент, ако станете наш клиент, ние можем да удовлетворим и това ваше желание. Само трябва да дадете като начало общите параметри. Колко време да е брака. Нормално нашите услуги траят от шест до дванадесет месеца. Интересува ни и каква съпруга искате като раса, външност, темперамент. Също така в кой район на планетата и каква среда искате да се развива брака. Африканска, по-близко до цивилизацията и т.н.

- Вече си мисля, че един брак от шест месеца е идеалният вариант за мен. Така ще разбера най-добре какво представлява брака, апосле ще мисля за бъдещето.

- О, ще разберете. Ще разберете и още как!

Сподели във Facebook

Comments

No Responses to “Агенция За Екстремни Запознанства”

 1. stoian tsonev
  July 28th, 2010 @ 10:53 pm

  Интересуват ме статии от категории Вселената и природата и Духовно развитие

Leave a Reply

 • Получете достъп до допълнителна задълбочена информация на вашия email тук:

  * = required field
 • ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

 • ВРЪЗКИ/Blogroll

 • ------------------------
 • Блог класация
 • ------------------------