РАЗКАЗАНИ МЕДИТАЦИИ

… нищо не може да бъде описано или измислено без преди това да съществува някъде

ПОДАРЪЦИТЕ – ИСТИНСКИЯТ МЪЖ И НЕГОВИТЕ СТРАТЕГИИ

Posted on | June 12, 2012 | 2 Comments

Всеки истински мъж мисли за поне две неща едновременно, освен когато прави секс – тогава истинският мъж просто трябва да спре да мисли. Та, когато не прави секс, истинският мъж мисли не само за това да достави удоволствие на любимата жена…или жени, но и за това да оптимизира семейния бюджет и най-вече да освободи достатъчно време и ресурси за истинската цел.

Само да вметнем, че истинската цел на истинския мъж няма много общо с истинската жена, но пък жената на истинския мъж може да се окаже значителна пречка пред постигането на истинската цел. Божието Богу, кесарювото Кесарю, а за любимата жена трябва да се направи всичко необходимо. Разбира се, ние тук предполагаме, че наистина обичате жената до себе си и наистина искате да й доставите удоволствие.

Пак да вметнем, че истинския мъж никога не би се занимавал с жена…или жени, които не обича. Истинският мъж може да обича и то много да обича и не би си губел времето с разни странни връзки и би вложил цялата си любов даже във връзка с продължителност една нощ.

Истинският мъж решава въпроса с подаръците по истински. Всяка жена е различна и разбира любовта по различен начин, а тези всевъзможни различни начини са общо взето цели пет на брой, което не е чака толкова трудна за запомняне бройка. Задачата е да се идентифицира начинът, по който ви обича вашата….вашите жени. Ако този начин е свързан с подаръци, то трябва да се скъсате от подаръци, ако не е свързан с подаръци, то не се хабете безмислено.

Ако вашата жена иска от вас да я „държите за ръчичка”, докато прави нещо или докато се готви за сериозен разговор с майка си, или пък има нужда да й държите четките, докато рисува, или има нужда от ясно и на време оказана подкрепа, то не се морете с подаръци. Подкрепата е нейната ерогенна зона.

Ако общуването с вашата жена се изчерпва с многочасово споделяне от нейна страна и очаквания да споделяте и говорите час-два, то не се морете с подаръци, а се запишете на курс по ораторско майсторство и терапия за по-лесно изразяване на чувствата.

Ако вашата жена с виждането ви се прехвърля да ви целува и прегръща, а работата ви в леглото се състои от гримнастически упражнения по преплитане на ръце и крака и изнамиране на нови начини за полягане на глава на рамо, то подаръците не са точно нейната страст.

Ако вашата жена се държи майчински с вас и като се приберете вкъщи имате четири ястия, освен десерта и ризите са ви винаги изгладени, то не се морете с подаръци…по-добре си изяжте кашата.

Виждате ли на колко малко оставащи жени любовта зависи изцяло от подаръци? Ако сте попаднали на жена, която не е от горните категории, то се замислете за сериозно перо подаръци. Има и други характерни белези. Красноречиво е изречението: „О, скъпи. Спечелил си един милион. Всеки друг мъж би дал половината за подаръци на жена си”. Важни са и сутрешните погледи при събуждане на важни дати като всички религиозни празници, женски празници, рождени и именни дни, годишнини и т.н., и т.н, вкл. наличието на много секс предишната вечер. Това е характерен търсещ и очакващ поглед, който ще премине в разочарование, ако не сте се подготвили с подарък.

Много важно е в тези случай да знаете, че подаръците се дават сутринта при събуждане. Никоя жена, на която любовта минава през подаръците, няма да си чака подаръка до вечерта след като самия повод за него се е появил още с отварянето на очите.

Винаги човек може да забрави някой повод … или да не е очаквал, че нещото е повод. Затова истинският мъж винаги има по един скътан подарък, който да употреби при неочаквана нужда, както добрият шпионин винаги носи със себе си ампула цианкалий.

Последно, истинският мъж знае, че всяка жена, независимо дали любовта й минава през подаръци или не, се нуждае понякога, в точното време от точния подарък и точната целувка…на точното място.

Comments

2 Responses to “ПОДАРЪЦИТЕ – ИСТИНСКИЯТ МЪЖ И НЕГОВИТЕ СТРАТЕГИИ”

 1. Kiril
  July 5th, 2012 @ 8:00 am

  Хе доста добра статия , но подараците не винаги огат да са само физически предмет , а както и вие сте казали подарък може и да е самото усещане ,че правиш нещо което ще помогне или ще зарадва твоята половинка !

 2. you know who
  August 28th, 2012 @ 9:25 am

  АХАХАХАХАХАХАХАХ

Leave a Reply

 • Получете достъп до допълнителна задълбочена информация на вашия email тук:

  * = required field
 • ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

 • ВРЪЗКИ/Blogroll

 • ------------------------
 • Блог класация
 • ------------------------