РАЗКАЗАНИ МЕДИТАЦИИ

… нищо не може да бъде описано или измислено без преди това да съществува някъде

КУРС ЗА НАЧИНАЕЩИ УХАЖОРИ

Posted on | October 23, 2011 | No Comments

Добреееее. Радвам се, че всички вие сте тука на курса ни за начинаещи ухажори. Надявам се всички да сте радостни и радостно предвкусвам приятните моменти, които ще имаме заедно, а и ви завиждам за още по-прекрасните моменти, които ще имате насаме.

Ухажорството е тънка професия, а още повече може да се изтъни от най-фрапантните грешки, които правят начинаещите. Моля, кажете една такава грешка. Да не се изкъпете ли?  Не, това е грешка на родителите ви. Да, да забравите името на жената.

Има безброй профили в сайтовете в интернет и общувате с множество момичета. Името най-трудно се помни. Понякога и лицето трудно се помни, но всеки може да опише размера на бюста. Затова моят съвет е да гледате бюста. Мъжът прекрасно запомня всяка негова особеност. Не си губете време да се взирате в лицето. Погледнете бюста и ведната е възможно да се сетите за името.

За най-добра сигурност си запишете някъде името. Само да не е по дланите. Ако често ги поглеждате, дамата може да си помисли, че сте се изгорили и знаете ли жените какви изводи си правят?! Че не можете да боравите добре с кухненска печка или ютия…..Е тогава за какво сте им?!

Добра практика е помощ от приятел. Той седи някъде наблизо и ако се наложи ще ви изговори с устни името й. За него не е проблем да ползва листче. Добра идея е да има плакат с името и да го вдигне. Не, не , не, плакатът да вдигне, за да прочетете името.

Току-що стигнаме до втората фрапантна грешка. Всеки ухажор си мисли, че сексът почва 5 минути след като е седнал на пейката до момичето ….. на същата пейка…. Е няма такова нещо. И аз в своята богата и изпъстрена с успехи практика съм постигал най-добри резултати в храстите зад пейката. На пейката няма как да стане. Не, не е заради минаващите хора. Не е удобно просто.

Това е следващото. Трябва да създавате удобства за жената. Вие там в дъното казвате, че за удобството е хубаво да носите бутилка уиски и сода? Ами ако жената не е алкохолик?! Под удобство разбираме не да ви е удобно да разположите жената…някой го наричат паркиране. Под удобство разбираме да й е удобно и приятно и на самата жена. А така. Да, виждам, че осъзнаването ви действа бурно. Моля , не трошете стола. Имаме специални дърва за цепене навън.

Такаааа. Сега след като подредихме столовете ще ви кажа, че още по-важно е не да мислите дали вие се харесвате на жената, а дали вие харесвате нея. Да, нормална реакция. Колеги моля да махаме с ръце пред очите на курсистите, за да ги извадим от вцепенението. Тънкият момент тук е, че всеки начинаещ ухажор работи заради едното забиване. Добър термин, а? Заради едното забиване е готов да се прежали и легне с всеки урунгел, който му кандиса.

Ако не уважаме себе си, къде сме тръгнали с жени да се занимаваме. Жената е най-фин барометър. Усеща най-финно не само, че сме яли чесън, но и какви са ни намеренията. Наистина какви трябва да бъдат нашите намерение? Да, всеки иска да забие. Вие там в дъното много добре го допълвате това с движението на ръката. Всички ние искаме да забием, но до забиването има много път. Забиването не е предмет на нашия курс. Имаме специален курс „Упражнения за устно изразяване на не-устни действия”. В нашия курс  се занимаваме с пътя до забиването.

Ето показвам ви една диаграма. Мъж и Жена. Виждате ли някаква разлика. Аха, мъжът бил с мъжки дрехи, а жената с женски. Интересно. Ето ви сега друга диаграма. Голи мъж и жена. Казвате, че по-трудно различавате мъжа без дрехи? Ами ето затова мъжете правят секс с чорапи. За да се знае кой е мъжът вкъщи.

Да се върнем на намеренията. Ето вие не различавате особено мъжа от жената. Значи мъжът е подобен на жената….. Колеги, моля, отнесете припадналия в стаичката за спешна помощ. Дали ще се смести при другите? Да, добре. Благодаря. Това означава, че можете да намерите общи теми за разговори с жените. Някои жени се интересуват дори от футбол. Аха, сещате се за бразилките, които показват голия си бюст по стадионите. Виждате, че съм прав.

Вие там в дъното, елате тук да демонстрираме нещо пред останалите! Отворете уста. Затворете уста, отворете уста, затворете уста. Виждате ли. Така започва разговорът. След това идват звуците. После думи и изречения. Какво да кажете ли? Ами, каквото имате в главата си като мисли. Да, обикновено е необходимо да се мисли. Иначе няма какво да се каже.

Въпросът за какво да се мисли е много сложен. Някои хора мислят за себе си, но сами за себе си не са достатъчно интересни за жените. Най-добре е да се мисли за това, което харесва на жените. Не, защо си мислите, че децата харесват на жените?! На жените им харесва децата да им доставят удоволствия. Пак стигаме до удоволствието.

Ще завърша първия ни ден с едно много важно послание. Разбирането за това какво жените приемат за удоволствие. Удоволствието за мъжа може да се изрази с въпроса КАКВО. Удоволствието за жената може да се изрази с въпроса КАК.  Всяка жена може да изпита удоволствие от най-бруталното забиване, ако то е направено по начин, че да й хареса.

Приятна вечер на всички. Ходете и тренирайте забиване. Не се страхувайте от грешките. Те ви учат на нови неща. Който не прави грешки, няма да забие. Приятно забиване на всички!!!

Comments

Leave a Reply

  • Получете достъп до допълнителна задълбочена информация на вашия email тук:

    * = required field
  • ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

  • ВРЪЗКИ/Blogroll

  • ------------------------
  • Блог класация
  • ------------------------