РАЗКАЗАНИ МЕДИТАЦИИ

… нищо не може да бъде описано или измислено без преди това да съществува някъде

Четирите Измерения На Щастието

Думата щастие е отвлечено съществително, а разбирането за щастие е още по-отвлечено и варира в зависимост от епоха, социална група, икономическо развитие, че дори и от моментните настроения. Това е едно от най-търсените и най-недостижимите неща в света.

Неговата трудна достижимост се определя в огромна степен от това, за кого точно искаме да осигурим щастие. Искаме да направим щастливи самите себе си или искаме да направим щастлив някой друг? Ако искаме да направим щастливи самите себе си, то знаем ли собствените си потребности, чрез чието задоволяване да стигнем до щастие? Как разбираме кои са нашите истински потребности, а не моментни заблуди?

Писна ми от задръствания или какво може да се направи

Седя си и имам време за мислене, и затова мисля. То е ясно, че улиците в София са тесни. Не са като тези във Варшава, където за да прекосиш улицата трябва да си наемеш велосипед. Въпреки това е ясно, че човешкото същество е оцеляло заради изобретателността си и само с попръжни нещата няма да се оправят. Има доста неща, които ние като шофьори можем да направим, за да намалим задръстванията или по-точно да се придвижваме по-бързо от точка А до точка Б.

  • Получете достъп до допълнителна задълбочена информация на вашия email тук:

    * = required field
  • ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

  • ВРЪЗКИ/Blogroll

  • ------------------------
  • Блог класация
  • ------------------------